Nieuwsbrief van Vormingplus regio Brugge vzw


WELKOM TERUG 

 

Gloednieuw aanbod online

Eindelijk. Het mag weer. Onze deuren gaan beetje bij beetje open. En we hebben een mooi najaarsaanbod klaar. Neem snel een kijkje en schrijf je online in.


lees meer
We promoten digitaal

Wacht niet op de gedrukte brochure want die komt er niet. Onze promotie verloopt deze keer volledig digitaal. Zo spelen we kort op de bal in onzekere tijden. Kijk dus regelmatig naar de website, abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.
We houden het veilig

We popelen om onze deuren open te zwaaien en jullie binnen te laten. We doen dit veilig en met de nodige zorg. Potten handgel, een frisse wind door de zalen, ruime opstellingen... Lees hier onze vuistregels. Ze zijn belangrijk, voor jullie, voor ons, voor iedereen.
Klappen op de trappen

De hele zomervakantie lang kan je op donderdagavond plaatsnemen op de trappen naast het Concertgebouw in Brugge. Acht zomerse donderdagavonden met straffe getuigenissen over het klimaat en akoestische muziek.

lees meer
SamenLezen - zomersessies 

Kom luisteren naar verhalen en poëzie in openlucht. Zomers en virusveilig, op een fijne locatie. Je hoeft niets voor te bereiden maar schrijf je wel (gratis) in.


info en inschrijven
Corona en je centen - online

Wat is de economische impact van corona? Op wereldschaal, in België en op je eigen spaarcenten? Guy Mattan schetst de situatie in deze online sessie op donderdag 25 juni. Er zijn nog enkele plaatsen vrij (inschrijven kan tot woensdag 24 juni).

info en inschrijven
Linux Café - online

Wil je Linux beter leren kennen? Neem dan deel aan dit online Linux Café! Verwacht: theorie, uitwisseling, experiment en antwoorden op je vragen.

info en inschrijven
Even bellen?

Onze telefoonlijnen zijn weer open. Nog tot 10 juli zijn we bereikbaar van maandag tot donderdag, van 10u tot 12u30. Dit is een tijdelijke regeling. Na de vakantie schakelen we over naar het gewone regime.

lees meer
Je ontvangt ons e-zine omdat je je inschreef via onze website.
Wil je iets veranderen aan je abonnement op deze nieuwsbrief?
Hier kan je inschrijvenhier kan je je voorkeuren aanpassen of uitschrijven