V-Zine

De nieuwsbrief van Vormingplus regio Brugge vzw

Herfstaanbod online

Het is een stevige oogst, ons herfstprogramma. Je vindt alle 185 activiteiten online, kraakvers en bijtklaar. De brochure laat nog even op zich wachten maar je kan je nu al inschrijven. 

bekijk het programma
Zomer in de pastorie van Sint-Pieters

Op 13 en 14 juli opent Pastorie Préférée voor het eerst de deuren. Een akoestische set van de Brugse band Straitjacket, een aperitiefconcert, kinderanimatie met 'Kip van Troje' en 'Sint-Pieters zingt'  - een plezante zangstonde met schepen van Cultuur Nico Blontrock - kleuren deze pop-up. 

lees meer
House of Time

House of Time is een vrijplaats voor ontmoeting, constructie en creatie. Op 24 augustus kom je er alles te weten over voor- en nadelen van een composttoilet en kan je er ook zelf ééntje bouwen.

lees meer
Digidokter in de Biekorf

Ook in de grote vakantie houdt de digidokter spreekuur in de hoofdbibliotheek van Brugge. Je kan er met je IT-vragen terecht op 10 en 24 juli en op 14 en 28 augustus, telkens van 14u tot 16u.

lees meer
Even op vakantie

Vanaf 11 juli sluiten we de deuren en zomeren we erop los. Op 22 augustus is ons secretariaat weer open. Natuurlijk kan je je op elk moment online inschrijven. We wensen iedereen een deugddoende vakantie!

lees meer
A G E N D A
Op stapel

- Koken met kruiden
- Polderwandeling naar de geitenboerderij
- De Keltische wereld
- Zeewieren, rijke mineraalbronnen
- Fietsen naar Gruuthuses buitenverblijf

 
Je ontvangt ons e-zine omdat je je inschreef via onze website.
Wil je iets veranderen aan je abonnement op deze nieuwsbrief?
Hier kan je inschrijvenhier kan je je voorkeuren aanpassen of uitschrijven