V-Zine

De nieuwsbrief van Vormingplus regio Brugge vzw

We annuleren tot en met 3 mei

Onze deuren blijven nog even dicht. Jammer, maar alleen zo houden we het veilig voor iedereen. We annuleren alle activiteiten tot en met zondag 3 mei. Wie al ingeschreven was, mag een berichtje verwachten. We betalen het deelnamegeld terug. Graag tot gauw...
lees meer
Lentebrochure gestrand

Voorlopig vallen geen gedrukte brochures in de bus. Die staan nog ingepakt en wel in het V+huis. Vereniging WOK die de verzending klaarmaakt, de verdeelpunten in de regio... alles is dicht. En flink wat cursussen zijn intussen geannuleerd. Toch zin om even te bladeren? Via de link onder vind je de digitale versie. Misschien doe je inspiratie op voor veiligere tijden want heel wat geannuleerde cursussen zullen we later opnieuw plannen.


blader hier door de brochure
Brugge Solidair

Brugge Solidair is een hartverwarmend initiatief in barre coronatijden. Dit burgerplatform bundelt hulpvragen en vrijwilligers, inspireert met fijne initiatieven en warme acties en houdt de sfeer erin. 

lees meer
Laptops voor kwetsbare gezinnen

Kinderen maken nu schooltaken op de computer en hebben online meetings met klasgenootjes. Maar wat als je geen laptop hebt? Hoe kan je dan bijbenen? OCMW Brugge verzamelt daarom oude, ongebruikte laptops en computers voor gezinnen met schoolgaande kinderen maar zonder pc. Heb jij er ééntje liggen?

lees meer
Tip: volg ons op Facebook

In coronatijden zijn we digitaler dan ooit. We appen met oma, skyperitieven met vrienden, vergaderen met Google. Nieuwtjes gaan snel rond op sociale media, en ook wij lanceren - meer dan ooit - ideetjes, suggesties, foto's, updates op onze Facebookpagina. Ga er zeker eens kijken... en volg ons!

volg ons op FB
 
We blijven nog even in ons kot

... en vergaderen enkel online, elk vanuit een veilig vakje. We doen dit uit zorg voor ieders gezondheid én uit respect voor het draagvlak van zorgverleners. We hopen dat het jullie goed gaat en sturen iedereen een welgemeend virtueel schouderklopje.
 
Je ontvangt ons e-zine omdat je je inschreef via onze website.
Wil je iets veranderen aan je abonnement op deze nieuwsbrief?
Hier kan je inschrijvenhier kan je je voorkeuren aanpassen of uitschrijven