V-Zine

De nieuwsbrief van Vormingplus regio Brugge vzw

Klaar voor de winter?

Wij alvast wel. Met een winterprogramma waaraan je je kan warmen! Neem vlug een kijkje en zoek verstrooiing voor de donkere dagen.

lees meer
Meesters in samenleven

De Vlaamse regering zet het mes in onze sector. Daarmee komt de verbindende rol van sociaal-culturele organisaties en de kracht van vrijwilligers onder druk. Wij zijn ook Vlaamse meesters, maar dan in het samenleven

lees meer
Bruggenbouwers - Cherif El Farri

Cherif El Farri is dialoogcoach, islamkenner en deradicaliseringsexpert. Hij spreekt klare taal over de geschiedenis en inhoud van de islam. Een ideale detox voor clichés, misvattingen en vooroordelen waarvan je niet eens wist dat je ze had! 

lees meer
 
To DNA or not to DNA?

Sleutelen aan het menselijk DNA, om ziektes te bannen of 1000 jaar oud te worden... Misschien kan het binnenkort allemaal!  Maar: móet alles wat kan? Tijden het Wetenschapscafé sta je stil bij ongekende mogelijkheden en de ethische keerzijde.

lees meer
Carrying my father

In deze circusworkshop voor vaders en zonen ontdek je - letterlijk en figuurlijk - de draagkracht binnen jullie relatie. Toon Van Gramberen (THER THERE Company) leert je enkele technieken uit de partneracrobatie. Je sluit af met een leuke fotosessie.

lees meer
Knikjesstraat

'Eens knikken kost niet veel moeite', vindt Zarra Neirinck. En ze lanceerde prompt de Knikjesstraat. Met een simpel bordje voor je raam ga je voor meer warmte en vriendelijkheid op straat. Je kan de bordjes oppikken aan onze balie (2 euro). 

lees meer
A G E N D A
Op stapel

- Arabische taal en cultuur
- Zingen voor koppels
- Linux Café
- Rouwen, hoe doe je dat?
- De Iraanse keuken

 
Door anderen

- Femmagique - zumba
- Meespelen in een inclusieve muziekact?
- NewB - investeren in anders bankieren
- De Piotto's - Gipsy Jazz in Oostkamp

- De Ware Sultanes
- Aroma - samen koken, samen eten 
Je ontvangt ons e-zine omdat je je inschreef via onze website.
Wil je iets veranderen aan je abonnement op deze nieuwsbrief?
Hier kan je inschrijvenhier kan je je voorkeuren aanpassen of uitschrijven