V-Zine

De nieuwsbrief van Vormingplus regio Brugge vzw

We vliegen erin!

Het volk druppelt binnen, de telefoon rinkelt en de computerschermen flikkeren vertrouwd. Zomer wordt stilaan nazomer. Nog heel even... en de herfstactiviteiten gaan van start. Zit er iets bij voor jou?

bekijk ons herfstprogramma
Pastorie Préférée

We zwaaien de zomer uit in de pastorie van Sint-Pieters - lokaal erfgoed op weg naar een brede publieke invulling. Afspraak op 31 augustus en 1 september, met Looking for Darcy (muziek), Beautiful Boy (openluchtfilm), ontbijt, bordspellen, kinderdisco, begeleide bezoekjes in het gebouw en uitwisseling over de toekomst van de pastorie.

lees meer
De grote verkilling

Geert van Istendael zoekt, buiten ieder dogma, een verklaring voor het verkilde Europa en de afgekalfde sociale bescherming. Hij kiest resoluut voor de sociale zekerheid als toekomstproject, binnen en buiten Europa. Brandend actueel.

lees meer
Soep en Feiten

Soep en Feiten, dat is een maandelijkse actualiteitslezing gebald in een lunchpauze. Op 10 september zoomt Koen Pelleriaux (Algemeen Directeur van het Departement Onderwijs) in op de onderwijshervormingen, het dalend onderwijsniveau en aanbevelingen voor de toekomst. Brooddoos meenemen, boekentas niet.

lees meer
Aroma - smaken en verhalen

Hou je van nieuwe smaken en verre verhalen? Elke eerste woensdag van de maand kook en eet je bij Aroma samen met mensen uit diverse oorden. Syrisch, Nepalees, Marokkaans... benieuwd wat het de volgende keer wordt? 

lees meer
Een kwestie van veerkracht

In je leven komt nu en dan iets op je pad dat je (even) doet wankelen of je echt op de proef stelt. Op zulke momenten reken je op de nodige veerkracht in jezelf. Wat is veerkracht en hoe kan je er bewust op leunen? Welkom op deze gratis workshop van PRH.

lees meer
A G E N D A
Op stapel

- Gitaar bij het kampvuur
- Filosofische nazomer: het Verre Oosten
- Linux Café
- Taiji
- De kunst van het kijken
- Non-figuratief boetseren

 
Door anderen

- Word vrijwilliger bij Tele-Onthaal
- Profundo in Brugge
- Over-Lijden: tento in Zeebrugge
- Initiatie SMOG

- Cultuurmarkt Brugge

 
Je ontvangt ons e-zine omdat je je inschreef via onze website.
Wil je iets veranderen aan je abonnement op deze nieuwsbrief?
Hier kan je inschrijvenhier kan je je voorkeuren aanpassen of uitschrijven